onsdag 7 september 2011

Ny skola, ny energi

Hej!
Jag har klarat av min första vecka på Atelier Stockholm. Oj vad produktiv! Nu ska min förmåga rostas av och sedan ska det fortsättas förhoppningsvis med samma energi.

I sommar har jag bara målat pyttelite, för jag har jobbat i Hemtjänsten. Är man student måste man ha sommarjobb. Men jag badade i sjön varje morgon, och cyklade till jobbet genom en vacker skog. Så när andan föll på spelade jag lite eller ställde mig vid staffliet. Det var inte synd om mig, verkligen!


J 3 tim
Modellen J 2 tim
S 3 tim
J-E 3 tim

Min arbetsplats med min chiffonjé


J-E 10min


J 10 min

J 10 min


J-E 10 minMin palett

Nya lokalerna har parkutsikt från alla fönster
Enda målningen i sommar, den blev aldrig klar...


3 kommentarer:

 1. Du är verkligen duktig. Jag håller mig, om man bortser från mitt fotograferande, på andra sidan pappret och står modell för kroki en del. I år har det även blivit några gånger utomlands.

  Se gärna min blog oblyg.blogspot.com, webben konstmodell.se och på Facebook.

  SvaraRadera
 2. Du är så välkommen att jobba hos oss om du kommer till stockholm!

  SvaraRadera
 3. Hej :-)
  Jag är verkligen imponerad och jag får nästan rysningar då jag ser dina teckningar. Samtidigt får jag en stark önskan att kunna teckna. Du förmedlar inte bara din konst utan du väcker också kreativiteten hos andra....i detta fallet hos mig. Jag heter Micke och jag har poserat för en liten konstgrupp då jag bodde i Hong Kong. Om du mot förmodan vill skicka något email så är min adress michswed@hotmail.com
  Lycka till och teckna vidare
  Micke

  SvaraRadera